One Response

  1. Lies says:

    Hey, ik lees dat je van Antwerpen bent, dus ik ga er van uit dat je ook Nederlandstalig bent ^^ Heel erg bedankt voor je comment, echt een ongelooflijk compliment.

    Je blog is echt een pareltje in zijn eigen recht, haha wat een beetje stom klinkt. Mijn lievelingsblogs zijn degene waar je kunt blijven doorklikken in de archieven, al die inspiratie, mooie boekencovers, mooie foto’s, enzovoorts…dus ik volg je nu want u blog is gewoon supertof =)

    Wat een dwaze comment, sorry! Ik zit nu aan januari 2010, ga nog even verderkijken ;) Groetjes!

Leave a Reply

Categories

Filter through posts by category.

The Road Less Taken

Travel through posts by city.

 

my name is stephanie duval, and i am a storyteller. this blog is where i share my favorite stories about design, travel, fashion and the nice things in life.

 

site by —
matthias deckx