2 Responses

  1. Hey girl, heb je gevonden via Brunettebloggin. Ik hou van de stijl van je blog, zo puur. Je post zijn echt fantastisch. Daarenboven ben je, net als ik, een complete NYC junkie. Jouw foto’s van NYC, well never seen them before. Je bent trouwens naar Vandaag geweest, het staat op mijn restaurant lijstje, maar het is er nog niet van gekomen, een aanrader?? Ik geloof dat het vrij nieuw is. Yep, ben completely hooked aan je blog. Ik volg je via bloglovin en twitter

  2. Steph says:

    Hey lady, merci voor de lieve woorden! En fijn een mede-NYC-addict te leren kennen. Ik ga meteen je blog checken om te zien of ik er leuke tips kan halen :) ‘Vandaag’ ben ik nog niet binnen geweest, enkel voorbij gewandeld: zo’n leuk design! Maar ik hou verslagen van mijn lievelings hot spots bij op m’n andere blog: http://70percentplaces.blogspot.com
    Tot tweets!

Leave a Reply

Categories

Filter through posts by category.

The Road Less Taken

Travel through posts by city.

 

my name is stephanie duval, and i am a storyteller. this blog is where i share my favorite stories about design, travel, fashion and the nice things in life.

 

site by —
matthias deckx